GAME Aarhus har tidligere haft stor succes med aktiviteter på multibanen i Rosenhøj, nu er der et nyt spændende tilbud i Viby Syd. Udover basket tilbydes fremtidigt også undervisning i streetdance hver tirsdag.

Elsker du at danse, og har du lyst til lære en masse nye og seje koreografier? Så er street dance helt klart noget for dig. Her får du mulighed for at danse som i de mange dansefilm, til fed musik og gode beats. Street dance er en blanding af flere forskellige stilarter, og du kan derfor prøve kræfter med alt fra hiphop, house, break, african house og dancehall.

Interesseret? Så mød op hver tirsdag fra kl. 17.00-18.00 på Søndervangskolen på Søndervangs Alle 40. Danseundervisningen er både for drenge og piger i alderen 8-16 år. Det er Manmohan, der står for undervisningen.

GAME er en non-profit organisation, som arrangerer aktiviteter i udsatte boligområder. GAME tilbyder forskellige aktiviteter hvor du kan gå til træninger og deltage i events. Aktiviteterne arrangeres i GAME zoner, se her hvad der sker i Viby Syd.

Så på med danseskoene og join GAME Street dance.

Følg også Game på Facebook: https://www.facebook.com/gamedenmark