Projektmager- og eventuddannelse for unge mellem 15 og 25 år

SYD EVENT handler om at give unge i Viby Syd mulighed for at lave nogle fede events og projekter for og i området.

Første event er en fest arrangeret af de unge, men events og projekter er meget mere end fester, og det er op til de unge selv at bestemme, hvad vi skal lave. Skal vi arrangere en kulturparade, en juletræsfest, lave en biografklub før børn, et kunstprojekt eller lave “Smilets Dag” på det lokale plejehjem? Som en del af SYD EVENT får du lov til at være med til at bestemme, hvad der skal ske i området og sammen med andre unge planlægger og afvikler du projekterne.

På projektlederuddannelsen “Idécentralen” får du undervisning i idéudvikling, eventmageri og projektledelse samt rekruttering og mentoring sådan så du lærer, hvordan du planlægger og udfører events og projekter. Du har desuden mulighed for vejledning og coaching ift. uddannelse og karriere, og du kan få hjælp til at se, hvordan det du lærer og den erfaring du får igennem projekterne kan gøre dig skarpere på, hvad du gerne vil. Derudover er det en mulighed for at skrive nogle gode erfaringer på dit CV. Desuden får du mulighed for at lave masser af networking og relationsopbygning med andre unge i Viby Syd og resten af Aarhus. Vi lover, at det både er lærerigt og rigtig sjovt og hyggeligt. Vi afslutter hvert forløb med overrækkelse af diplom, samt en personlig udtalelse.

Første hold er allerede godt i gang, men vi har stadig plads til dig!

Hvis du har lyst til at lære, hvordan du stabler events og projekter på benene og få en masse fede oplevelser sammen med andre unge, så kontakt ungekoordinator Stinne Schou Gammelgaard, på 27616687 eller eller fremskudt job- og uddannelsesvejleder Mette Tousig på 51576415 eller