Mandag den 15. januar 2018, kl. 19.30 holder Viby Gymnasium Åbent Hus for dig, som går i 9. eller 10. klasse og som skal vælge ungdomsuddannelse.

Aftenen starter i samlingssalen, hvor rektor Lone Sandholdt Jacobsen vil byde dig og dine forældre velkommen og fortælle lidt om skolen. Herefter vil der være en række musikalske, kunstneriske og faglige indslag fra skolens elever og lærere, som vil give dig en forsmag på, hvad Viby Gymnasium står for og kan tilbyde inden for ungdomsuddannelsesområdet. 

Senere på aftenen bliver der mulighed for at stifte bekendtskab med de STX-studieretninger, der tilbydes på Viby Gymnasium og for at få yderligere information om HF og de fagpakker, der er mulighed for at vælge. Der vil også være mulighed for at høre mere om HF+, som er målrettet unge, der ønsker at kombinere sport med en ungdomsuddannelse.

På denne aften vil man kunne træffe både rektor, vicerektor, skolens uddannelsesledere, studievejledere og en lang række lærere og elever, som alle står til rådighed med vejledning og hjælp.

Du finder Viby Gymnasium på Søndervangs Allé 45, 8260 Viby J.

Foto: Viby Gymnasium