Camilla Overgaard Larsen starter i dag som Sundheds- og trivselsmedarbejder i en delt stilling mellem Sundhed og Omsorg og den boligsociale helhedsplan i Viby Syd.

Camilla får ansvar for de sundhedsfremmende og trivselsskabende aktiviteter i Viby Syd baseret på borgernes ønsker og drømme i samarbejde med beboere, boligsociale medarbejdere, civil- og lokalsamfund og kommunale aktører. En af de primære arbejdsopgaver bliver at komme i kontakt med de beboere, som vi normalt har svært ved at nå, og hun kommer derfor til at arbejde med nytænkning af både rekruttering, indsatser og brobygning i tæt samarbejde med de øvrige aktører. Derudover bliver det en vigtig opgave at skabe sammenhæng mellem kommunale sundhedstilbud og de behov og muligheder, der findes i nærområdet. Camilla får arbejdsplads lokalt i boligområdet, og vil indgå i tæt samarbejde med Folkesundhed Frydenlund og Område Viby-Højbjerg.

Camilla har skrevet en kort hilsen:

“Hej, jeg hedder Camilla og er 29 år. Jeg er er opvokset i Nordjylland og har derfor en skøn dialekt og benene solidt plantet på jorden. I 8 år har jeg dog boet i Aarhus, som jeg har forelsket mig i og kalder hjem. 

Jeg har en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed og en kandidat i Idræt og Sundhed. Indenfor sundhedsarbejdet er mit fokus på det hele menneske, da det giver mest mening for udsatte borgere. Det har jeg arbejdet med på mange forskellige måder, blandt andet igennem et praktikophold i Thailand, et frivilligt ophold i Nepal og frivilligt arbejde som støtteperson igennem Blå Kors. Senest har jeg arbejdet ved Vejle Jobcenter med en supplerende indsats for kontanthjælpsmodtagere. Jeg brænder for, at gøre en forskel for andre mennesker og hjælpe dem med at tage ejerskab for eget liv og sundhed.”

Du vil kunne se, hvor du kan træffe Camilla på vores Facebook