Søndervangskolen til finale i København

Publiceret 10.05.12 kl. 11:43 af

Signe Nydam

Så er kampen skudt igang!

Så er kampen skudt igang!

One Shot One Kill er klar til finalen i høvdingebold, som spilles i København fredag, og som bliver vist på DR-kanalen Ramasjang fredag den 18. maj kl. 18-19.

One Shot One Kill er navnet på det hold, som Søndervangskolens 5. klasse stiller op med i den landsdækkende skoleturnering i høvdingebold, som nu skal afgøres på et finalestævne, hvor de skal møde fem andre hold.

Søndervangskolens vej til finalen startede på hjemmebane, da de d. 1. marts vandt kommunestævnet. Videre gik turen til Kredsstævnet hvor henholdsvis Skanderborg Real, Møllevangskolen og Langhøjskolen fra Norddjurs pænt blev ekspederet hjem igen med et nederlag i bagagen til de frygtindgydende ”killers” fra Søndervangskolen.

Til landstævnet mødtes de 20 kreds-vindere i tre forskellige puljer, og igen trak Søndervangskolen det længste strå, og de er nu klar til finalen.

Den spændende finale spilles i DR Byen, og her kan One Shot One Kill bl.a. se frem til at møde ”De stegte fra Stoholm”, ”The Green Devils” fra Kollund og ”De Gyldne Bornholmere”.

Høvdingebold er et spil, hvor det handler om at ramme spillerne på modstanderholdet med en bold. Hvert hold har en høvding, som står bagerst på modstandernes banehalvdel. Det hold der først får ramt på alle modstandere og til sidst høvdingen, har vundet kampen.