”Vinderen skal melde sig til Den Store Bagedyst”, jo barren var sat højt, da Mohammed Hawa fra Lets Bake Neighbour i forbindelse med Byfesten, havde inviteret til kagekonkurrence.

  

Og beboerne i Viby Syd var helt med på ideen, og fremviste stolte den ene kage efter den anden. Dommerpanelet bestående af Stinne og Jeanne fra Helhedsplanen og Nip, som har været med i Den Store Bagedyst, og også vundet, fik deres sag for. Og mange var misundelige på dommerne, der kunne både kigge og smage på kagerne.

  

Og det var helt sikket svært for dommerpanelet at vælge mellem de flotte og lækre kager, som efter grundig votering kunne vælge de tre vindere. Nummer 3 blev Uzma, nr. 2 blev Nada, og vinderen var Nesrin. Præmierne var flot sponsoreret af mange virksomheder, og indeholdt alt fra stegepander til lækkerier. Der var trøstepræmier til de 5 resterende deltagere, for målfeltet var snævert og svært at vælge.

  

Efterfølgende konkurrencen var der sjov med Mohammed og Nip, der stillede op med gættekonkurrence omkring kager, og beboerne kunne også her vinde sjove præmier.

 

”Hvis jeg havde vidst præmierne var så flotte, havde jeg også deltaget”, udtrykte en beboer, ”men jeg melder mig næste år”. Så Mohammed, der er helt sikkert lagt op til en tradition til næste års Byfest og mange fremover!