JM står for Jysk Mesterskab, og det afholdes hvert år i Lemvig. Her spiller man fodbold mod andre klubber. Det er et kæmpe arrangement – der deltager ca. 2000 unge hvert år. Nogen gør det for at vinde, andre gør det for hyggens skyld. Første, anden og tredje plads får præmier.

Fra Klubben i Rosenhøj var vi 40 børn og unge med, og stillede op med 5 hold. Overnatningen foregår på en skole i klasselokaler, og vi var heldige at have en fodboldbane og et bordtennisbord lige ved siden af.

Da vi ankom fredag aften, spiste vi først og hyggede rundt på skolen. Senere fredag aften tog vi på diskotek, som var arrangeret af JM. Vi havde det så hyggeligt og dansede til kl. 24. Vi drenge var for spændte til at kunne sove og sov først omkring kl. 01.

De første kampe startede lørdag kl. 8.30. Pigerne skulle spille i en hal 10 km udenfor byen, så de tog hurtigt afsted for at kunne være klar til deres første kampe. Vi drenge skulle spille alle vores kampe i hallen lige ved skolen, hvor vi havde overnattet, så det var let!

Efter morgenmaden gik vi direkte ind i den store hal, hvor vi så de første kampe. En kamp tager 6 min., så der er fuld fart på lige fra starten af, og der skiftes kampe og spillere hele tiden, så der er hele tiden noget nyt at se på.

 

Vores første kamp var først kl. 13.03. Vi spillede godt. Vi fik to ufortjente gule kort og endte med at tabe kampen. Vi fik dog et mål i de sidste sekunder, hvor vi spillede 2 mod 3. I den anden kamp spillede vi fint. Vi brændte på vores chancer og tabte 2-0. Den sidste kamp vandt vi 5-1. Vi spillede godt, og vi brændte ikke på vores chancer, og vi spillede rigtig godt sammen!

Pigerne vandt en af deres mange kampe – og de havde en rigtig god dag i den anden hal.

 

Efter kampene lørdag eftermiddag var vi i svømmehal, spiste aftensmad og kørte tilbage til Aarhus efter maden.

Jeg kunne godt lide at tage til JM med klubben. Jeg hyggede mig. Der var diskotek, og jeg fik nye venner. Jeg håber, at jeg kan komme med igen næste år.

Tekst og fotos af Dursun, 7. klasse, og Klubben Rosenhøj