Selvom Halloween er vel overstået, fortjener arrangementet alligevel at komme på vibysyd.dk. Historien var som sådan:

Der hvilede en forbandelse over den tidligere klub i Nabohuset, og derfor var alle modige børn og voksne i Viby Syd indkaldt til at hæve forbandelsen. Dette var plottet, da de unge fra Idecentralen havde indkaldt til en fantastisk aften med Halloween i Viby Syd.

Gigantiske edderkoppespind og behårede edderkopper, blodige fodspor og kranier i glas mødte de mange modige børn og voksne, der vovede sig afsted til en aften med uhygge, – og også lidt hygge. De unge fra Idecentralen havde med stor entusiasme og fantasi indrettet lokalerne i Nabohusets kælder, så den gav alle et gys.

I kælderen skulle børnene ophæve forbandelsen over den tidligere klub, og fordrive den onde ånd gennem diverse besværgelser og opgaver, og nå frem til målet. Den mørke kælder med svagt lys var et sandt mekka af uhyrligheder med uhyggelige glas med afskårne lemmer, dukkehoveder og skeletter.

 

Ovenpå kunne børn og forældre dekorere uhyggelige kager til kagekonkurrencen, ligesom der blev dystet i den mest uhyggelige udklædning, hvor både monstre og hekse myldrede frem.

 

De unge fra Idecentralen kunne efter arrangementets afslutning glæde sig over den store deltagelse af både børn og voksne i Viby Syd. De havde arbejdet hårdt for uhyggen, og omformet det ellers hyggelige Nabohus til et ”House of horror”, men nu skulle det være ganske vist, – der er ikke flere forbandelser over Nabohuset…