Nu bliver der mulighed i Viby Syd for at få hjælp af fysioterapeutstuderende Elisabeth Christensen. Hun vil komme på udvalgte datoer og sætte fokus på det du ønsker, det kunne for eksempel være genoptræning eller ryg/nakkeproblemer eller noget helt tredje.

Elisabeth sender denne hilsen: ”Jeg har valgt at studere til fysioterapeut, fordi jeg synes kroppen er helt vildt spændende, men også fordi jeg sætter stor pris på at hjælpe andre mennesker. Gennem studiet har jeg allerede lært en masse anatomi, fysiologi samt at være massør, personlig træner og meget mere. Derfor glæder jeg mig til at kunne bruge det hele i praksis. Det I kan forvente er, at jeg kan hjælpe med er læring om kroppen og dens sammenhæng, smerter og hvorfor det gør ondt samt træning, hvilken vil træning der vil passe til dig og hvorfor. Men alt sammen tager udgangspunkt I, hvad du kunne tænke dig at få hjælp til”.

Du kan træffe Elisabeth på følgende datoer:

Torsdag d. 21 juni kl. 10-12

Torsdag d. 5 juli kl. 11-13

Torsdag d. 19 juli kl. 11-13

Torsdag d. 2 august kl. 11-13

Torsdag d. 16 august kl. 11-13

For at booke en tid, kontakt Sundheds- og trivselsmedarbejder Camilla Overgaard Larsen på 41873757 eller kom et smut forbi Nabohuset til en snak omkring dine ønsker.