Børn, forældre og trænere trodsede regnen og mødte op til fodboldskole i Viby Syd sidste weekend. Det var Viby IF og get2sport Aarhus fodboldskole der havde arrangeret dagen, på boldbanerne bag Søndervangskolen. Og selvom regnen gav nogle udfordringer, så var det en stor oplevelse for alle. Hele 40 børn deltog på fodboldskolen, og det var ikke drenge, som mødte op. 12 piger deltog sammen med drengene, og alle havde en rigtig sjov weekend.

 

Heldigvis havde Søndervangskolen, som også er en del af aktiviteten, stillet gymnastiksale til rådighed, så børn og trænere kunne søge ly indenfor, når det regnede. I det hele taget har der været rigtigt stor opbakning fra lokalområdet, Nabohuset har understøttet ved at sprede nyheden og Søndervangskolen har også ydet en kæmpe indsats og bl.a. sørget for opstilling af et midlertidigt klubhus, som er et rigtigt godt udgangspunkt for at skabe et godt og socialt klubliv.

 

De syv trænere gjorde en kæmpestor indsats for at skabe en fantastisk ramme omkring fodboldskolen. Og da Borgmesteren kom på besøg lørdag middag var Alhama klar til at fortælle ham og DBU Jyllands formand Bent Clausen lidt om fodboldskolen, og den fodboldaktivitet som kører hver torsdag fra 16 – 17. Alhama er en af 7 unge trænere, som bor i Viby Syd og har sagt ja til at træne børnene hver torsdag.

Udover de 40 glade børn, så var der også rigtigt stor forældre opbakning særligt i køkkenet hvor, Samia, Alexandra, Sharifa, Fahiya og Aisha sørgede for god forplejning til alle.

 

Alt i alt gav fodboldskolen et godt fundament at bygge videre på, og der er fodboldtræning igen allerede på torsdag kl. 16.

En kæmpe stor tak til alle, som mødte op, bakkede op og var med til at skabe en helt fantastisk weekend for børnene.