Manmohan Ghuman er en af GAME’s mange frivillige Playmakere, der uge efter uge trækker i GAME-trøjen for at gøre en forskel for børn og unge gennem gadeidræt.

Hver tirsdag sætter 20-årige Manmohan gang i musikken i dansesalen på Søndervangsskolen i Viby Syd. På kort tid har hun formået at stable en dansetræning på benene, som er yderst populær blandt områdets børn og unge, når man ser på deltagerantallet.

”Jeg har selv deltaget i GAME’s træninger, da jeg var yngre, og det var altid mega fedt. Nu er jeg selv nået en alder, hvor jeg kan lære fra mig,” siger Manmohan.

Gadeidrætsorganisationen GAME arrangerer træninger i gadeidræt i boligområder over hele landet og i gadeidrætshusene i Streetmekka København, Esbjerg, Viborg og Aalborg.

Hvis man er mellem 8 og 16 år og har lyst til at prøve dans, så kom og vær med til GAME’s ugentlige træninger. Game’s frivillige trænere – også kaldet Playmakere, står klar til at give Viby Syds børn og unge sjove, lærerige oplevelser. Det er gratis at være med. Hvis man bliver glad for det, kan man melde sig ind, få en fed medlemsgave og deltage i GAME Finals i København.

Faktaboks:

Hvornår: Streetdance hver tirsdag klokken 18.00 – 19.00

Hvor: Dansesalen ved Søndervangsskolen