12-årige Ahmad Abdo er allerede en erfaren frivillig i Viby Syd, og hjælper til flere steder. Ahmad bor med sine forældre og 4 søskende i Kjærslund, til dagligt går han på Holme Skole. Fritiden tilbringer han med venner og fodboldtræning i Lyseng.

Ahmad kan godt lide at lave frivilligt arbejde, det er der også tradition for i hans familie, hvor for eksempel hans mor også yder en stor frivillig indsats i lokalområdet. Ahmad selv har stået for billetter til den månedlige fællesspisning i Basen, og det synes han ”er superhyggeligt”, også fordi han møder mange mennesker. Han mener også, at man skal hjælpe, hvis man kan, – og at det faktisk er sjovt at hjælpe.

Han har også hjulpet i boderne til byfesten, hvor han har stået for popcorn, slushice eller flødebollemaskinen. Også denne gang hjalp han med forskellige aktiviteter til byfesten, der var den 1. september.

Ahmad opfordrer andre børn og voksne til at melde sig frivilligt, – ikke fordi man får noget for det andet end gratis mad og for eksempel en flødebolle, men fordi det er sjovt, og man kan møde andre beboere både børn og voksne fra Viby Syd.

Vil du også gerne være frivillig i Viby Syd så kontakt Trine Damgaard Møller på telefon 2761 6688 eller på mail tdm@vibysyd.dk.