Asfalten var fyldt med engagerede Playmakere, højt humør og masser af aktive børn og unge, da Street GAME lagde vejen forbi Rosenhøj, hvor hele 393 børn mødte op. Det blev en fantastisk dag med gadefodbold, street art, streetbasket, street dance, dj’ing og Faxe Kondi Bottle Flip i Rosenhøj.

Men trods det store antal fremmødte ønsker GAME at se endnu flere unge til de forskellige events. De kan også bruge flere Playmakere, der gerne vil sætte aktiviteter i gang for børn og unge. I år deltog også flere piger. ”Med 16 Street GAME’s rundt om i landet og ugentlige træninger i 33 boligområder, når vi ud til deltagerne, der hvor de bor. I vores udvalg af aktiviteter arbejder vi konstant med, hvordan vi får alle med på tværs af køn samt religiøse og etniske skillelinjer. Derfor er det det fedt at se, at pigerne finder vej til de aktiviteter, som vores Playmakere står i spidsen for i deres eget ”hood”, eftersom højere pigedeltagelse er et af vores fokuspunkter,” siger Nikoline Olsen, leder af Playmakerprogrammet.

I denne sæson har GAME udvidet med Street Dance, hvor der har deltaget mere end 60 børn. Fodbold har været på pause indtil nu pga. udskiftning i Playmakergruppen, men starter op igen med et nyt motiveret hold d. 4. august 2018. GAME arbejder ihærdigt for at finde en baskettræner, da der har vist sig at være stor pigeinteresse for basket – og netop pigers deltagelse i idræt er jo en af de indsatser GAME prioriterer.

I øjeblikket holder GAME ferie efter en sæson, hvor det blev fastslået at GAME i Rosenhøj er en succes, og skaber fællesskab. Se f.eks. dette indslag fra TV2 Østjylland: https://www.tv2ostjylland.dk/nyheder/27-05-2018/1930/street-games

Du kan se mere om Game og følge dem på Facebook https://www.facebook.com/groups/GAMEAarhusplaymakers/about/