Basen

Basen – et kvartershus for alle med ønske om fællesskab og naboskab.

Basen er et spændende og moderne fælleshus for beboerne i Viby Syd. Her er der mulighed for at møde naboen til en kop kaffe og en snak mandag til torsdag mellem kl. 10 og 14. Pensionistfællesskabet i Søndervangen mødes hver mandag fra kl.10-12, der er studiecafé for voksne hver tirsdag kl. 15.30-17.30 og lektiecafé for folkeskoleelever hver onsdag fra kl. 16-18. 

 Den boligsociale indsats tilbyder råd og vejledning mandag til torsdag kl.10-14, der er jobklub hver tirsdag og Mødre imellem hver torsdag. Der er desuden åben rådgivning hver torsdag kl. 13-15 og Social Driveout hver torsdag fra 12-13.30, hvor vi sidder ude, hvis vejret er til det. Ring på telefon 27 61 66 39, hvis du har spørgsmål. 

Huset bliver ligeledes brugt af beboerne i Søndervangen og Alboas andre afdelinger. Herunder kan du se et udsnit af de mange aktiviteter der er i huset.  

 Fællesspisning   Loppemarked

 Sjov i salen   Julefest

 Kunstudstilling  Fastelavn

 Lektiecafe   Grillaften

 Julefrokost    Konference

 Efterårshygge     Strikkecafe

 Fællesspisning  Sjov på plænen

 Koncert      Sommersjov i salen

 Seminar          Folkedans

Du er meget velkommen til at komme forbi og se Basen, – og vi giver gerne en kop kaffe…

Booking/Leje: Ønsker din forening at have en fast aktivitet i huset (mandag – torsdag) skal du kontakte Rebekka på 27 61 66 88 

Har du en god ide til en aktivitet, der kan styrke naboskabet og fællesskab i vores Viby syd, skal du kontakte Den Sociale Vicevært på telefon 2761 6695 eller på mail:

Beboere i ALBOA kan desuden leje Basen til private fester og arrangementer (fredag – søndag), her skal man skrive til: